Billede til Dronningen

Alle landets kommuner er blevet enige om at give Dronning Margrethe en fælles gave i anledning af hendes 80-års fødselsdag den 16. april 2020.

Gaven består i, at alle 98 kommuner bidrager hver med ét maleri lavet af elever i 3. klasse. I Roskilde var Nordskolen, Østervang og Viby Skole udvalgt til at repræsentere Roskilde i forløbet. Forløbet blev igangsat lige inden corona ramte, og vi havde vel egentlig ikke regnet med, at der ville ske noget efter fødselsdagen. MEN og også med ultra kort deadline blev initiativet genoptaget og i alt hast blev der stemt om et billede fra 3. årgang. Hadia fra 3.c har malet et ualmindeligt smukt billede, der til fulde opfylder de krav, der fulgte opgaven. Billedet blev afhentet  og bragt til rådhuset, hvor borgmesteren og direktøren for Skole og Klub foretog endnu en afstemning. Hadias billede blev til at repræsentere Roskilde.

Læs også artiklen i Dagbladet her.